UTRECHT - Roda JC heeft zich steviger in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie genesteld na een 1-2 zege bij Jong FC Utrecht. De Limburgers hadden de zege vooral te danken aan een sterke eerste helft.

Na twintig minuten stond de ploeg van Jurgen Streppel al op een comfortabele 0-2 voorsprong. Al in de vierde minuut kreeg Patrick Pflücke alle ruimte om uit te halen en een kwartier later stond diezelfde Pflücke aan de basis van de 0-2 van Xian Emmers. Roda JC vergat daarna door te drukken en dat kwam ze in de tweede helft bijna duur te staan.

Na een uur spelen vond de thuisploeg immers de aansluiting via een van richting veranderd schot van Arthur Zagre. De Limburgers moesten alle zeilen bijzetten in het laatste half uur, aar trokken de zege over de streep.