KERKRADE - Ondanks dat men tweemaal tegen een achterstand aankeek heeft Roda JC de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch in winst weten om te zetten. Na een klein uur spelen zorgde Stefano Marzo voor de winnende treffer (3-2).

Met name de openingsfase in het Parkstad Limburg Stadion was zeer enerverend. Spits Jizz Hornkamp bracht de gasten uit FC Den Bosch zowel in de vijfde als zeveentiende minuut op voorsprong. Nadat Patrick Pflücke de eerste treffer ongedaan had gemaakt waarna de toch al in vorm zijnde Dylan Vente in de 24e minuut voor de tweede maal gelijk maakte. De kansen volgden elkaar daarna ook snel op, maar opmerkelijk genoeg werd er voor rust niet verder gescoord.

Dat gebeurde na rust wel toen Pflücke een vrije trap op de paal schoot en Marzo alert was op de rebound: 3-2. Dit bleek in het kansenfestival uiteindelijk ook de eindstand.