HEERLEN - Roda JC heeft vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV twee punten laten liggen. De Limburgers zagen de Eindhovense beloften ver in blessuretijd nog op gelijke hoogte komen: 2-2.

Het duel begon al curieus toen keeper Rody de Boer in de negende minuut een ongevaarlijke voorzet van Bakayoko leek te plukken, maar bij het neerkomen met bal en al over de lijn viel. Niek Vossebelt maakte halverwege de eerste helft gelijk op aangeven van Dylan Vente.

Vente sond na de rust ook aan de basis van een voorsprong voor Roda JC, ditmaal met Xian Emmers als afmaker. De Limburgers hadden de zege voor het grijpen, maar ver in blessuretijd wist dante Sealy met een prachtige uithaal alsnog gelijk te maken.