EYS - Op zaterdag 6 Februari 2021 organiseert Herberg Bie de Tantes van 20:00 tot 23:00 een online kienavond met als thema Carnaval.


De presentatoren leiden de bingo vanuit 'Herberg bie de Tantes' en de DJ draait de beste carnavals hits. Limburgse artiesten komen live hun nummers ten gehore brengen en draaien gezellig een aantal bingo nummertjes mee. Tijdens de bingo kun je genieten van verschillende drankjes en een borrel box die te bestellen zijn via de bestel site.

𝙃𝙤𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙝𝙚𝙩?
▪️ Je bestelt de bingokaarten via onderstaande link en vergeet daarbij niet de Borrel box of iets anders lekkers te bestellen.
▪️ Je ontvangt in je inbox van het opgegeven e-mailadres de online bingokaarten. Print deze uit om te gebruiken op zaterdag 6 Februari 2021.
▪️ Indien je een van de extra opties besteld hebt kun je deze ophalen bij 'Bie de Tantes' in Eys op Zaterdag 6 februari 2021 van 14 uur tot 17 uur.
▪️ Je ontvangt enkele dagen voor de bingoavond een inlog link waarop je Zaterdag 6 februari 2021 op dient in te loggen om de Live Bingo mee te spelen. Men speelt meerdere rondes bingo, allemaal met dezelfde kaart (met fiesjes kun je één kaart voor alle rondes gebruiken!).

Er zijn heel veel mooie prijzen te winnen! Koop snel je bingokaarten, tapas en drankjes via deze link: bingoevent.nl/tantes/