KERKRADE - In een doelpuntrijk duel hebben Roda JC en NAC vrijdagavond de punten gedeeld. Met name de gasten uit Breda zal niet tevreden zijn met het gelijke spel aangezien zij verder averij oplopen in de strijd om directe promotie.

Uiteindelijk wist de ploeg van Maurice Steijn in het Parkstad Limburg Stadion wel drie keer een achterstand ongedaan te maken, maar meer dan één punt leverde dit niet op. Namens Roda JC opende Ali Messaoud na 23 minuten de score. Vervolgens ging het hard want binnen een kwartier was het ineens 2-2. Lewis Fiorini zorgde voor de gelijkmaker, maar drie minuten later bracht Thijmen Goppel de Limburgers weer op voorsprong en net zo hard maakte Mo El Allouchi weer gelijk.

Na de rust was het Danny Bakker die de thuisploeg voor de derde keer op voorsprong bracht, maar wederom was dit niet voor lange duur. Binnen tien minuten was het Mario Bilate die gelijk wist te maken. Ook het laatste half uur leverde aan beide kanten nog kansen op, doch geen doelpunten meer.