HEERLEN - Roda JC heeft vrijdagavond met overtuigende cijfers Jong PSV weten te verslaan. Met de derde overwinning op rij staan de Limburgers inmiddels op een achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

De toon werd gezet door Patrick Pflücke. De Duitser had binnen twintig minuten al tweemaal gescoord. Eerst op aangeven van Benjamin Bouchouari en bij de volgende treffer zorgde Thijmen Goppel voor de voorzet. De 2-0 bleek tevens de ruststand al kreeg de thuisploeg genoeg mogelijkheden om die score te vergroten.

Dit gebeurde alsnog in de tweede helft want kort na de rust zorgde Goppel voor de 3-0. Fabian Serrarens voerde de score op na aangeven van Stefano Marzo en hiermee was het duel feitelijk gespeeld ondanks een tegentreffer van Fodé Fofana. Het slotakkoord was voor Danny Bakker die na een vloeiende aanval voor de mooiste treffer van de avond zorgde: 5-1.