KERKRADE - In Kerkrade hebben Roda JC en Jong AZ, beiden middenmoter in de Keuken Kampioen Divisie, vrijdagavond de punten gedeeld. De thuisploeg leek op weg naar de zege, maar vlak voor tijd kwam Jong AZ toch nog op 2-2.

De beloftenploeg van Maarten Martens had in het Parkstad Limburg Stadion in de twaalfde minuut een voorsprong genomen door een prachtige treffer van Yusuf Barasi die bal in de bovenhoek joeg. De voorsprong bleef vier minuten staan want even later werd matig verdedigen door de gasten afgestraft door Bryan Limbombe.

Ook de 2-1, halverwege de tweede helft, kregen de Limburgers cadeau toen keeper Westerveld de bal zomaar in de voeten speelde van Dylan Vente. In de 88e minuut wist Jelle Duin echter alsnog een punt te redden voor Jong AZ: 2-2.