HEERLEN - Wil jij een te gekke voetbaldag beleven; een echte ster worden; én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan mee aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag op 28 Oktober bij RKSV Groene ster!

De PANNA! Sterrenteam voetbaldag is een leerzame, maar vooral leuke voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Daarnaast maken de deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams!

Talentenjacht
Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2022 verschillende PANNA! Sterrenteam voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag worden een aantal jongens én meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.

PANNA! Sterrenteam!

Onder begeleiding van (ex-)profs doen de PANNA! Sterrenteams mee aan verschillende activiteiten en bereiden ze zich voor op een internationaal toernooi! Ook zullen de PANNA! Sterrenteams het hele seizoen worden gevolgd door voetbalmagazine PANNA! Magazine.Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl.