HEEMSKERK - ADO '20 stond zondag met lege handen na een enerverende pot voetbal tegen Groene Ster. De Heemskerkers waren voortdurend de betere op De Vlotter, maar zag de Limburgers in de slotfase de 2-3 maken.

Het was een koude douche voor de ploeg van trainer Roy van der Mije, die echter wel besefte dat men zelf schuld had aan de nederlaag. "Als je er zelf niet genoeg maakt en je geeft drie cadeautjes weg dan roep je het over jezelf af." De thuisploeg begon nochtans sterk en al na vier minuten scoorde Raymond de Waard na een fraaie combinatie met Milan Klopper. Vanuit het niets schoot Amin Elalji even later de gelijkmaker achter keeper Haggerty. Toch ging ADO '20 met een voorsprong rusten nadat Marvin Goal de bal tegen de touwen kopte.

Kort na de rust viel de tweede gelijkmaker via Joris de Kleijn. Van der Mije koos voor een nog aanvallender speelwijze en hoewel de kansen er waren wist men het net niet te vinden. Met het risico dat men nam wist Ahidar in de slotfase zelfs voor 2-3 te zorgen waardoor de punten meegingen naar Limburg.