Er zijn poetsbedrijven die uw camper in één dag kunnen behandelen, natuurlijk zal de camper schoon gewassen zijn en er zal wax op zijn aangebracht en u bent tevreden met het resultaat, dat is fijn.

3C Camper Custom Care heeft echter een andere filosofie en kunnen onmogelijk een camper (of caravan) in één dag, volgens onze kwaliteitsnormen behandelen, voorzien van nanocoating én 5 jaar garantie geven op de werking van nanocoating.

Wij schrijven hier over campers maar daar bedoelen wij ook een behandeling van een caravan mee.

Een camper ( of caravan) is een waardevol bezit waar u jaren lang plezier van wilt hebben, als het onderhoud (lees wassen) van de camper dan ook nog een minimale inspanning vergt én de camper zit er perfect uit, bent u helemaal gelukkig. Natuurlijk is het fijn als u met een super shiny camper de camperplaats op komt rijden en iedereen met verbazing naar de staat van uw camper kijkt.

3C Camper Custom Care wast de camper grondig en met een stoomapparaat worden de moeilijk bereikbare plaatsen onder handen genomen zoals bij de rubbers rondom de ramen waar altijd groenalg zit, zoveel mogelijk onder de zonnepanelen, rondom de koplampen en achterlichten, enzovoort. Daarna wordt de camper handmatig gedroogd en nogmaals gecontroleerd of elk plekje schoon is. Vervolgens gaan alle klepjes, luiken en ramen open en worden alle randen en ook de binnenkant van de deuren in de schoonmaakactie meegenomen. Pas als de camper helemaal perfect schoon is gaat de behandeling verder.

Een volgende stap is het (meestal) polijsten van de camper, dit is altijd in overleg met u. Het polijsten van de camper heeft als resultaat dat kleine krasjes van takken worden weg gepolijst. Als de camper in een wasstraat is geweest of er is zelf met een niet geheel schone spons of borstel gewassen ontstaan ook fijne krassen, dit wordt door middel van polijsten allemaal weggewerkt. Natuurlijk kunnen echt diepe krassen (die zelfs door de lak heen zijn) niet worden gladgestreken, daar zal een spuitbedrijf aan te pas moeten komen. De neus(motorkap) en koof van de camper is meestal mat geworden in de loop der jaren, dit kunnen wij bijna altijd weer terug brengen in de staat zoals het moet zijn. Wij zijn hier wel eerlijk in, het lukt niet altijd als de neus(motorkap) en de koof te veel te lijden hebben gehad maar het zal altijd beter worden.

Elk oppervlak is poreus, zo ook de lak van de camper. Naarmate de camper ouder wordt neemt deze poreusheid toe en zal ook de vuilophoping toenemen. Met polijsten haal je het laatste vuil dat in de poriën van de lak zit weg en zal de camper lichter van kleur worden, misschien zelfs wel naar de originele keur. De polycarbonaat ramen hebben altijd, zoals wij dat noemen, “swirls”, kleine krasjes die zijn gemaakt door met een spons met ronddraaiende bewegingen de ramen schoon te maken, ook die halen wij weg. Pas daarna, als alles meerdere malen is nagelopen en gecontroleerd ( wij hebben daar een aparte controleur voor aangesteld) kan de nanocoating worden aangebracht. De camper moet 100% schoon en vetvrij zijn voordat de nanocoating aangebracht kan worden. Nanocoating is een bescherming van het oppervlak en daar waar vuil zit kan het oppervlak niet worden beschermd, vandaar deze extreme controles op vuil. Nadat de camper is voorzien van de nanocoating heeft u een camper die in optimale conditie verkeert en dat voor de eerst komende vijf jaar ook blijft. Schoonmaken is een fluitje van een cent geworden en de camper blijft er glimmend bijstaan.

Alle bovenstaande acties zullen met u worden besproken tijdens de intake zodat u precies weet wat wel en wat niet mogelijk is. Wij zijn een transparant bedrijf en zullen altijd open en eerlijk, vooraf, met u bespreken hoe de huidige staat van de camper is en hoe de staat zal zijn als wij de behandeling hebben uitgevoerd. Datzelfde geldt voor de prijs en voor de duur van de behandeling. Van beiden, de prijs en de duur zullen wij nooit afwijken, een afspraak is bij ons heilig.

Hier volgt een korte opsomming
-er is een intake bij ons op locatie waar wij alles zullen bespreken, dan geven wij advies, wij komen overeen wat er gaat gebeuren, de prijs wordt afgesproken alsook de datum van behandeling en de duur van de behandeling. Hiervan zal nooit worden afgeweken, behalve in overleg met u als een bepaalde situatie zich voordoet. Tijdens de intake worden foto’s gemaakt van alle beschadigingen en krasjes zodat precies vastligt hoe de camper is binnen gekomen, tevens wordt alles genoteerd op het intake formulier. Dit alles om discussie te voorkomen als de camper wordt opgehaald. Natuurlijk zullen er meer onvolkomenheden tevoorschijn komen als de camper grondig is gewassen en dat zal dan nadien worden genoteerd, dit zijn meestal kleine pitjes van steenslag en dergelijke.

Camper nanocoating behandeling
- de duur van de behandeling is sterk afhankelijk van de grootte van de camper maar zal tussen de 5 en 7 werkdagen zijn
-er wordt grondig gewassen met speciale shampoo
-de camper wordt met een speciaal stoomapparaat gestoomd
-er wordt met de hand gedroogd
-alle klepjes, deurtjes, ramen en luiken gaan open, de schotelantenne wordt opengeklapt en het zonnescherm een stukje uitgezet zodat het bovenste randje ook kan worden meegenomen
-detailen van de gehele camper, ook het dak en overbodig kit wordt verwijderd daar waar het geen lekkage kan veroorzaken
-polijsten, wel of niet krassen weghalen(in overleg met u)
-controle door de controleur
-Nanocoating aanbrengen op gehele camper, ook op zonnepanelen, schotel, airco-unit, dak, fietsenrek ( indien aanwezig). Er wordt gebruik gemaakt van nanocoating glas, nanocoating metaal, nanocoating kunststof en nanocoating RVS. Alle rubbers worden met speciaal middel behandeld, de kunststof bumpers worden behandeld met een speciaal middel om sterke verkleuring te verminderen of op te heffen
-controle door de controleur
-eindcontrole door een ander persoon die niet aan de camper heeft gewerkt en dus met andere ogen kijkt
-dan pas wordt de camper vrijgegeven en kunnen wij een garantie geven van 5 jaar op de werking van de coating met een jaarlijkse gratis controle bij ons op locatie

Meer informatie kunt u vinden op onze websites: www.campercustomcare.nl of www.3c-camper.nl stuur een mail voor een vrijblijvende offerte naar: administratie@campercustomcare.nl of info@3c-camper.nl of bel met nummer: 06 31 99 65 53

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCgNFfhTxyj67Dy9gTLLOYLg/videos

NAW 3C Camper Custom Care
Chroomstraat 21 A
8211 AS Lelystad
06 31 99 65 53

Instagram https://www.instagram.com/campercustomcare/
Facebook https://www.facebook.com/campercustomcare
Pinterest https://nl.pinterest.com/3ccampercustomc/