LIMBURG - Wil je je nagels laten lakken of nieuwe kunstnagels aan laten brengen? In Limburg ben je aan het juiste adres voor een nagelstudio om de hoek. Je vindt er namelijk relatief gezien de meeste nagelstudio’s van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van thuisstudieplatform Laudius, dat de beoordelingen van meer dan 3.000 Nederlandse nagelstudio’s op Google Maps onder de loep nam.


Gemiddeld zijn er in de provincie 2,2 salons per 10.000 inwoners, terwijl dit aantal landelijk op 1,7 ligt. Met name in Brunssum kunnen inwoners op veel plekken terecht om hun nagels te laten doen: hier zijn maar liefst 5,4 salons per 10.000 inwoners. Ook in Gennep kunnen inwoners met gemak een nagelstudio vinden (5,1 salons). Roerdalen telt juist de minste nagelsalons: 0,5 per 10.000 inwoners.

Allerbeste nagelsalon van Limburg: Beauty all in One

Van alle Limburgse nagelsalons scoort Beauty all in One in Landgraaf het allerbeste. Dat komt door de hoge beoordeling van 5 sterren in combinatie met een hoog aantal reviews (79). Ook MD Nails & Spa in Heerlen doet het goed. De top 5 beste nagelsalons in de provincie is als volgt:

  1. Beauty all in One in Landgraaf - 5 sterren o.b.v. 79 reviews

  2. MD Nails & Spa in Heerlen - 4,7 sterren o.b.v. 117 reviews

  3. Laura's Nagelsalon in Sittard-Geleen - 4,9 sterren o.b.v. 64 reviews

  4. JOY'S complete nagelverzorging in Gennep - 5 sterren o.b.v. 42 reviews

  5. Nails By Jaimy in Weert - 5 sterren o.b.v. 41 reviews

Gemiddeld 4,1 sterren voor Limburgse nagelstudio’s

Gemiddeld krijgt een Limburgse nagelsalon 4,1 van de 5 sterren bij een review. Dat is niet slecht, maar Flevolandse nagelsalons krijgen met 4,4 sterren de beste beoordelingen. Nagelstudio’s in Friesland krijgen juist de laagste beoordeling: 3,9 sterren.

Benieuwd hoe het zit met nagelstudio’s in jouw regio? Dit kun je vinden op deze onderzoekspagina.