WITTEM - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd op de Rijksweg N278 een gewelddadige woningoverval gepleegd. Vorige week werd al gedeeld dat het onderzoek nieuwe inzichten had opgeleverd. Zo was er een bijstelling in het tijdsvenster. Daar kan aan worden toegevoegd dat er inmiddels reden is om aan te nemen dat de drie verdachten niet uit Wittem of die omgeving afkomst zijn.


Bij de overval werd de bewoner gekneveld en mishandeld. Hiervoor zouden drie verdachten verantwoordelijk zijn. Alle drie de mannen droegen ten tijde van de overval gezichtsbedekkende kleding. Inmiddels kan uit het onderzoek geconcludeerd worden dat de verdachten hoogstwaarschijnlijk niet uit Wittem of die omgeving afkomstig zijn.

Eerder werd ook al bekend gemaakt dat het tijdsvenster waarin de overval gepleegd zou zijn, bijgesteld is naar ‘tussen dinsdagavond 27 april 23.00 uur en woensdagochtend 28 april om 05:00 uur’. Deze nieuwe inzichten worden gedeeld in de hoop dat het ook weer nieuwe tips en informatie oplevert. Heeft u met deze nieuwe informatie in het achterhoofd zaken die wellicht van belang kunnen zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op middels 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).