HEERLEN - Agenten kregen op vrijdag 22 oktober om 15.00 uur melding van een gewapende overval op een pakketbezorger aan de Pegasuslaan. Twee verdachten gingen er rennend met de buit vandoor in de richting van de wijk Molenberg. De politie onderzoekt de overval en zoekt getuigen.

De twee verdachten waren twee jongens van ongeveer 16/17 jaar oud, waarvan er één een grijze trainingsbroek en witte jas en capuchon droeg. De andere verdachte droeg een zwarte jas met capuchon. Hebt u iets gezien of gehoord van de overval? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons! Neem dan contact op via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Een overval op een pakketbezorger is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd, laten overvallers zich niet zien. Op politie.nl staan een aantal maatregelen die de veiligheid van een onderneming kunnen vergroten: https://www.politie.nl/informatie/ondernemingen-zijn-vaak-doelwit-van-een-overval.html